IZDELKI
OPREMA
HRANA IN PREHRANSKI DODATKI
Zero DC
Non-stop
Doxtor
ManMat
TrOP
OPREMA
TrOP

KJE? Ideja se je rodila na večdnevnem dogtrekkingu v Kočevskem rogu. Oba naju zdužuje ljubezen do psov, športa in gibanja v naravi.

 

KDO? --> Patrik (CaniFit), dolgoletni tekmovalec v canicrossu in bikejoringu ter distributer kvalitetne pasje hrane in opreme, razpolaga z bogatimi izkušnjami specifike opreme za pasjo vleko. --> Neja (krdelo.si), dipl. oblikovalka tekstilij in oblačil, dolgoletno aktivna v različnih pasjih športnih disciplinah (agility, RO, canicross ...), od leta 2011 izdeluje pasjo opremo Krdelo s poudarkom na udobju in funkcionalnosti.

 

KAJ? Kvalitetno, na podlagi dolgoletnih izkušenj domišljeno in v praksi preizkušeno pasjo opremo za šport, predvsem vleko, pod skupno blagovno znamko TrOP.

 

ZAKAJ? Ker verjameva, da lahko ponudiva najboljše in najlepše izdelke na tem področju, ki združujejo estetiko, maksimalno funkcionalnost ter zaščito in udobje tako za tekmovalne pare kot za ljubitelje dogtrekkinga in vleke.

 

Povezava do izdelkov v spletni trgovini TrOP.

ManMat

Znamka Manmat je ena najprepoznavnejših v svetu športa z vlečnimi psi. Njihovi izdelki so se odlično izkazali v najbolj ekstremnih pogojih uporabe. Zato smo prepričani, da bodo dovolj dobri tudi za vas!

 

Manmat že od leta 1992 izdeluje oprsnice ter ostalo opremo za pse. Njihove izdelke uporabljajo nekateri od najboljših musherjev na svetu (mpr. Jeff King, štirikratni zmagovalec Iditaroda, ene najbolj znanih dirk vlečnih psov). V sodelovanju s posamezniki in ustanovami na različnih koncih sveta se nehno trudijo zboljševati svoje produkte ter razvijajo nove materiale.

 

Navdušeni boste nad trpežnostjo in premišljeno izdelavo njihovih proizvodov.

 

Manmat vam nudi optimalno razmerje med odlično kvaliteto in dostopno ceno. Preverite.

 

Povezava do izdelkov v spletni trgovini MANMAT.

Zero DC

Družinsko podjetje Zero DC obstaja od aprila leta 2000. Njihova glavna dejavnost je izdelava kinološke opreme za profesionalne in rekreativne pasje športe. Vsi njihovi izdelki so proizvedeni z najnovejšimi znanji in izkušnjami iz kinološkega športa. Ustanoviteljica Zero DC-ja, Dagmar Nešněrová je dolgoletna češka predstavnica vlečnih športov, z dosežki na evropskem in svetovnem nivoju, ki prenaša svoje izkušnje na razvoj opreme. Tudi v drugih pasjih športih Zero DC sodeluje z najboljšimi predstavniki na posameznih področjih in njihove izkušnje prenaša na svoje izdelke. Zero DC sponzorira športne dejavnosti, z oprsnicami in povodci je med drugim opremil tudi češko reprezentanco v flyballu leta 2006 v Franciji.

 

Povezava do izdelkov v trgovini ZERO DC.

Doxtor Non-stop

Skiroji Doxtor so narejeni iz ročno izdelanih aluminijastih okvirjev. Okvirje odlikuje nizka teža in velika togost. Scooterji so kot taki namenjeni tako rekreativcem kot najboljšim tekmovalcem. Scooterji DOXTOR so največ kar lahko dobite za svoj denar.

 

Povezava do izdelkov v spletni trgovini DOXTOR.

Oprema norveškega proizvajalca NONSTOP ne pozna kompromisov. Razvita je v sodelovanju z najboljšimi atleti in zagotavlja največjo varnost in učinkovitost za vašega psa. Predstavlja vrh v naši ponudbi opreme za vlečne pse.

 

Povezava do izdelkov v spletni trgovini NON-STOP.

Wolf's Mountain
Mamut
Flying Dog
Fitmin
HRANA IN PREHRANSKI DODATKI
Fitmin

Pasja  hrana FITMIN vsebuje:

 

- Visok  odstotek svežega mesa

- Naravne  antioksidante Sistem  za čiščenje zob in zdrave zobe

- Dodatke  za zdrave sklepe DHA,  ki ima pozitivni učinek na razvoj živčnih celic

- Ima pa tudi embalažo, ki je preprosta za prenašanje in ohranja  svežino izdelka ves čas uporabe

 

Dobra  in zdrava hrana, ki ni po okusu vašega ljubljenčka, ne bo dosegla dobrih  rezultatov, zato je pri izdelavi okus  ena od prioritet. Kljub temu pa je Fitminova filozofija sledeča:  v hrano   vključiti ne le tisto, kar je živalim všeč, temveč tudi tisto, kar je za  njih zares dobro.  Za predelavo so uporabljene samo kvalitetne  osnovne sestavine. Izid je zdrava,  odlično prebavljiva hrana. Za pasjega lastnika to pomeni, da za svoj denar  dobi kvaliteten izdelek; metabolizem živali pa je ob tem manj obremenjen, kar  se pozna tudi na manjši velikosti iztrebkov.

 

Od  svoje ustanovitve dalje se je podjetje orientiralo na ponudbo visoko kvalitetne hrane po zelo sprejemljivih cenah, kar se je  pokazalo v rekordnem porastu firme, ki je že sedaj ena največjih v srednji  Evropi. Raziskava in razvoj recepture hrane se izvaja direktno v podjetju, pri  raziskavah in razvoju podjetje sodeluje z vrsto zunanjih sodelavcev in  specialistov veterine. Zahvaljujoč tem aktivnostim lahko ponudijo unikatno  izdelane recepture in visoko kvalitetne proizvode. Fitmin  prehrambeni program je cenjen med rejci, ki prav tako sodelujejo pri njegovem  razvoju. Uspeh tega sodelovanja dokazuje tudi preko 25.000.000 kg Fitmin hrane,  prodane od leta 1998. Ena zelo pomembnih kvalitet Fitmina je tudi odličen okus,  ki ga nenehno testirajo in izboljšujejo s pomočjo psov, ki so nastanjeni v  vzrejnem centru. Ti psi tekmujejo v agilitiju, sodelujejo na tekmovanjih v  zganjanju ovac in delujejo kot terapevtski psi. Hrana  se proizvaja na Češkem, ustreza standardu ISO  9001 ter HACCP (mednarodna  metoda za zagotavljanje varne prehrane), narejena je v skladu z določili Češke  republike in Evropske Unije. Podjetje v procesu proizvodnje uporablja  obnovljive vire energije.

 

Fitmin  hrana upošteva potrebe posameznega psa in spoštuje njegove posebnosti. Kljub  zaokroženi in uravnoteženi prehrani  pa  se v določenih obdobjih lahko pojavi potreba po dodatnih hranilih. Fitminovi dodatki k prehrani omogočajo rejcem in  lastnikom, da z dodajanjem vitaminov in raznih elementov pomagajo v  situacijajah, ko pes to potrebuje, še preden se te težava izrazijo v takšni  obliki, da je potreben obisk veterinarja. Ti dodatki se torej uporabljajo  preventivno ali za aktivacijo pasjega telesa – z naravnimi sredstvi.  Enotna  podlaga sestavin v različnih tipih Fitminove hrane omogoča enostaven prehod od enega na drug tip hrane, glede na trenutno  stanje, potrebe in starost vašega psa.

 

Nič več skrbi s  prehrano vašega psa – izberite FITMIN!

 

Povezava do izdelkov v spletni trgovini FITMIN.

Wolf's Mountain

Volkovi so nekako zadnji skrbniki narave, ki jih ljudje želijo obvladati in preoblikovati v svojo podobo. Ampak še vedno se lahko veliko naučimo od volkov in zato je pri Wolf’s Mountainu naš cilj, da se držimo zahtev narave in s tem tudi zahtev naših živali.

 

Podjetje Wolf’s Mountain je bilo ustanovljeno na etičnih vrednotah: spoštujemo naše okolje in si prizadevamo za njegovo ohranitev. To velja za naravo in živali okoli nas. Predolgo se je dogajalo, da smo hranili naše pse po logiki dobička, ki ne upošteva resničnih prehranskih potreb naših hišnih ljubljenčkov. Toda sedaj so te časi mimo!

 

Hišnim ljubljenčkom moramo ponuditi hrano, ki

• ustreza njihovim resničnim prehranskim potrebam: naši mesojedi zahtevajo beljakovine živalskega izvora!

• ohranja in krepi njihovo zdravje: izberemo vrhunske in nestrupene surovine

• spoštujemo naše okolje brez negativnega vpliva: brez uporabe pesticidov, gnojil, hormonov ali gensko spremenjenih organizmov!

Pasja hrana brez žitaric zmanjšuje tveganje različnih alergij. Hrana vsebuje hipoalergenske recepte brez glutena in brez GSO, je naravna in uravnotežena hrana za dobro počutje in zdravje vseh naših psov: bogata z živalskimi beljakovinami, ima nizko vsebnost ogljikovih hidratov, ter je lahko primerna za pse z občutljivim želodcem in alergijami na gluten (ki ga vsebuje velika večina žitaric ).

 

Hrana je narejena iz evropskih sestavin visoke kvalitete, brez strupenih surovin, brez gensko spremenjenih virov beljakovin in maščobnih kislin, vsebuje visoko količino mesa, sadja in zelenjave z antiinflamatornimi in čistilnimi učinki za organizem.

 

Pri Wolf's Mountainu je naše načelo izbirati najbolj kakovostne surovine, da s tem zagotovimo maksimalne prehranske koristi v naših receptih. V skladu z evropsko zakonodajo, ki je ena najstrožjih in najzahtevnejših na svetu glede varnosti hrane. skrbno izberemo naše ponudnike.

 

Našim kmetom zaupamo kontrolo kakovosti živalskega mesa, ki je pridelan naravno in brez dodanih hormonov. Živali so hranjene s proizvodi brez GSO; nekatere živali (divje svinje in jeleni) so celo ujete iz divjine.

 

V skladu s predpisi EU:

1. Varnost: brez uporabe antibiotikov, brez hormonov za hranjenje in vzrejo živali. Izpolnjevanje posebnih zahtev javnega zdravja glede svežega mesa.

2. Živalska dobrobit: naši kmetje skrbijo za svoje živali s spoštovanjem njihovih bioloških in psiholoških potreb.

3. Sledljivost: zahvaljujoč veterinarskim nadzorom zmanjšujemo tveganje za naše hišne ljubljenčke.

 

Povezava do izdelkov v spletni trgovini WOLF'S MOUNTAIN.

FlyingDog

Želimo vam ponuditi najboljšo izbiro prehrane za vašega psa, ne glede na njegovo starost, stopnjo aktivnosti in pasmo. V zgodnjih fazah življenja je zelo pomembna podpora pri rasti, prav tako preskrba s pravilno prehrano v kasnejših obdobjih.

Žametno dlako, zdrave sklepe in kosti cenijo ne le vzreditelji in lastniki tekmovalnih psov, pač pa tudi tisti, ki želijo izboljšati življenje svojega psa ter preventivno delovati proti boleznim, ki se pojavijo z leti. Naše izdelke so preizkusili tekmovalni psi, ki so dosegli opazen napredek v hitrosti, vzdržljivosti in splošni odpornosti.

 

Več informacij o FlyingDogu.

 

Povezava do izdelkov v spletni trgovini FlyingDog.

Mamut

Mamut je mlada slovenska blagovna znamka, ki se ukvarja z izdelavo dodatkov za športne pse. Dodatki so razviti v sodelovanju z 2xsvetovnim prvakom v bikejoringu Edvardom Schumetom in preizkušeni s strani drugih vrhunskih tekmovalcev. Znamka pridobiva na razpoznavnosti tako v Sloveniji kot v tujini.

 

Povezava do izdelkov v spletni trgovini MAMUT.