STORITVE
INDIVIDUALNI TRENING VLEČNIH PSOV SEMINARJI VLEKE PUSTOLOVSKI DOGTREKKING
INDIVIDUALNI TRENING VLEČNIH PSOV

Izvajamo skupinske treninge vlečnih športov. Treningi potekajo v okolici Kranja in Ljubljane, pridružite pa se lahko skozi celo leto. Treningi so namenjeni tako začetnikom, kot tistim, ki so v šport že vpeljani. Trening poskušamo prilagoditi vsakemu posamezniku posebej. Za več informacij nas pokličite na 030268132 ali pa nam pišite na info@canifit.si.

 

Kratek video treningov si lahko ogledate tukaj.

SEMINARJI VLEKE

V Canifitu nudimo seminarje o vlečnih športih za zaključene družbe, pa naj gre za kinološka društva, športna društva ali za skupino prijateljev. Na kratkem predavanju (cca.45 min) razložimo osnove vleke, potem pa sledi kratek predstavitveni trening. Vse skupaj traja cca. 2 uri. Predavanje in prikaz poskušamo prilagoditi posamezni skupini, glede na želje in zmožnosti.

 

Cena seminarja je 50 EUR + potni stroški, ki znašajo 0,17 EUR/km.

 

Kratek video iz enega od seminarjev si lahko ogledate tukaj.

PUSTOLOVSKI DOGTREKKING

Že kar nekaj časa organiziramo avanturistične dogtrekkinge po skritih kotičkih naše prelepe deželice. Dogtrekkingi trajajo dva ali tri dni. Gre za najbolj osnovno pohajkovanje, kar pomeni, da s seboj vzamemo čim manj opreme, da lahko čim bolj uživamo. Izleti so organizirani glede na pripravljenost skupine. Vse kar potrebujemo nosimo na hrbtih, spimo pa v hotelu z milijon zvezdicami (beri pod milim nebom). Taki izleti nas približajo naravi in nam na drugačen način pokažejo, kako vzdržljivi smo.

 

Interesenti naj nas glede datumov kontaktirajo na info@canifit.si.