Imate vprašanja? Pokličite: 030 268 132

Brezplačna poštnina nad 35€

Urnik prilagodimo vašim potrebam

Za kakovost izdelkov jamčijo naši psi

Fitmin Medium Puppy – za mladičke

20,00 105,00 

13% Off

Hrana za mladičke srednje velikih psov starosti 2-12 mesecev ter breje in doječe psice
79% sestavin živalskega izvora
50% svežega piščančjega mesa, 24% suhih piščančjih sestavin, 5% ribjih sestavin
Brez pšenice, z DHA (podpora učenju), s probiotiki (podpirajo mikočrevesno floro),  z naravnimi antioksidanti,  s sestavinami za nego zob in ustne votline, brez gensko spremenjenih sestavin, z dodatkom rožmarina, ki ugodno vpliva na jetra ter prebavo.
ANALITSKA SESTAVA: surove beljakovine 29%, surova olja in maščobe 19%, surove vlaknine 2,2%, surovi pepel 7%, kalcij 1,2%, fosfor 1%, natrij 0,28%.
SESTAVINE: perutninsko meso 72% (sveže perutninsko meso – 50%, sušena perutnina 19%, hidrolizirana piščančja jetra 3%), riž, koruza, perutninska maščoba, ribja moka (4%), laneno seme, sušena sredica sladkorne pese, kokošja jajca, jabolčna mezga, lososovo olje (1%), kvas, fruktooligosaharidi (0,2%), kalcijev hidrogen fosfat, juka, sklop naravnih antioksidantov (0,02%), izvleček rožmarina
Hrana ne vsebuje pšenice, ki je ena od glavnih alergenov pri psih. Vsebuje le riž in koruzo (koruza zagotavlja dovolj visoko vsebnost hranil v hrani).
Piščanec je lahka, okusna in (zaradi strukture mišičnih vlaken, vsebnosti kolagena in elastina) lahko prebavljiva hrana. Piščančje meso je bogato z železom in cinkom, mineraloma, ki sta zelo pomembna za oksidacijo krvi in tkiv ter za zdravo kožo.
Fitmin je ena redkih znamk, ki uporablja tehnologijo, ki omogoča dodajanje svežega mesa v postopku ekstruzije. To je prednost, ki je nima skoraj nobena druga znamka pasje hrane. Uporabljeno meso ne sme biti toplotno obdelano (lahko je le zamrznjeno).
Uporablja se le meso najvišje kakovosti, primerno za človeško prehrano, kar da Fitminovi hrani odličen okus, ki zadovolji tudi najbolj izbirčne pse.
Ribje meso ima pomembno biološko vrednost v prehrani – vsebuje kakovostne beljakovine, vitamina A in D, poleg tega pa je bogato z omega 3 maščobnimi kislinami. Maščobne kisline so bistvene za življenje živali, saj jih njihovo telo ne proizvaja.
Fitminovi izdelki ne vsebujejo soje ali drugih gensko spremenjenih rastlin. Kvalitetna hrana je bistvenega pomena za zdravje in dobro počutje vsakega živega bitja.
Nova komponenta je nega zob in ustne votline – antibakterijska zaščita ustne votline, s pomočjo povsem naravnega vitamina C.
Izvleček rožmarina podpira delovanje jeter in uravnava prebavo.
Dodani probiotiki so neprebavljive sestavine rastlinskega izvora na bazi ogljikohidratov (oligosaharidi), ki ugodno vplivajo na črevesno mikrofloro.
Vlaknine iz sušenih jabolk in sredice sladkorne pese nudijo idealno razmerje sestavin, ki niso topne in fermentirajo. Te snovi nimajo prehrambene vrednosti, sodelujejo pa v premikanju hrane po prebavnem traktu in podpirajo delovanje prebavnih bakterij.
Sklop naravnih antioksidantov je patentiran prehranski dodatek, ki ščiti celične membrane pred prostimi radikali.
Izvleček juke zmanjša vonj iztrebkov in urina.
V uravnoteženi prehrani je zagotovljeno ravnovesje med omega 3 in omega 6 kislinami. Te preprečujejo vnetja sklepov in kože ter preprečujejo srbečico in dermatitis.
Hrana je bila testirana v laboratoriji v Belgiji, ZDA in na Češkem. Fitmin izvaja stalno laboratorijsko kontrolo. Fitminovi proizvodni in drugi procesi potekajo v skladu s certifikati ISO in IFS.

Title

Go to Top