Imate vprašanja? Pokličite: 030 268 132

Brezplačna poštnina nad 35€

Urnik prilagodimo vašim potrebam

Za kakovost izdelkov jamčijo naši psi

Fitmin

Pasja hrana FITMIN vsebuje:

  • Visok odstotek svežega mesa
  • Naravne antioksidante
  • Sistem za čiščenje zob in zdrave zobe
  • Dodatke za zdrave sklepe DHA, ki ima pozitivni učinek na razvoj živčnih celic
  • Ima pa tudi embalažo, ki je preprosta za prenašanje in ohranja svežino izdelka ves čas uporabe

Dobra in zdrava hrana, ki ni po okusu vašega ljubljenčka, ne bo dosegla dobrih rezultatov, zato je pri izdelavi okus ena od prioritet. Kljub temu pa je Fitminova filozofija sledeča: v hrano vključiti ne le tisto, kar je živalim všeč, temveč tudi tisto, kar je za njih zares dobro. Za predelavo so uporabljene samo kvalitetne osnovne sestavine. Izid je zdrava, odlično prebavljiva hrana. Za pasjega lastnika to pomeni, da za svoj denar dobi kvaliteten izdelek; metabolizem živali pa je ob tem manj obremenjen, kar se pozna tudi na manjši velikosti iztrebkov.

Od svoje ustanovitve dalje se je podjetje orientiralo na ponudbo visoko kvalitetne hrane po zelo sprejemljivih cenah, kar se je pokazalo v rekordnem porastu firme, ki je že sedaj ena največjih v srednji Evropi. Raziskava in razvoj recepture hrane se izvaja direktno v podjetju, pri raziskavah in razvoju podjetje sodeluje z vrsto zunanjih sodelavcev in specialistov veterine. Zahvaljujoč tem aktivnostim lahko ponudijo unikatno izdelane recepture in visoko kvalitetne proizvode. Fitmin prehrambeni program je cenjen med rejci, ki prav tako sodelujejo pri njegovem razvoju. Uspeh tega sodelovanja dokazuje tudi preko 25.000.000 kg Fitmin hrane, prodane od leta 1998. Ena zelo pomembnih kvalitet Fitmina je tudi odličen okus, ki ga nenehno testirajo in izboljšujejo s pomočjo psov, ki so nastanjeni v vzrejnem centru. Ti psi tekmujejo v agilitiju, sodelujejo na tekmovanjih v zganjanju ovac in delujejo kot terapevtski psi. Hrana se proizvaja na Češkem, ustreza standardu ISO 9001 ter HACCP (mednarodna metoda za zagotavljanje varne prehrane), narejena je v skladu z določili Češke republike in Evropske Unije. Podjetje v procesu proizvodnje uporablja obnovljive vire energije.

Fitmin hrana upošteva potrebe posameznega psa in spoštuje njegove posebnosti. Kljub zaokroženi in uravnoteženi prehrani pa se v določenih obdobjih lahko pojavi potreba po dodatnih hranilih. Fitminovi dodatki k prehrani omogočajo rejcem in lastnikom, da z dodajanjem vitaminov in raznih elementov pomagajo v situacijajah, ko pes to potrebuje, še preden se te težava izrazijo v takšni obliki, da je potreben obisk veterinarja. Ti dodatki se torej uporabljajo preventivno ali za aktivacijo pasjega telesa – z naravnimi sredstvi. Enotna podlaga sestavin v različnih tipih Fitminove hrane omogoča enostaven prehod od enega na drug tip hrane, glede na trenutno stanje, potrebe in starost vašega psa.

Nič več skrbi s prehrano vašega psa – izberite FITMIN!

2023-01-17T12:52:49+00:00
Go to Top