Imate vprašanja? Pokličite: 030 268 132

Brezplačna poštnina nad 35€

Urnik prilagodimo vašim potrebam

Za kakovost izdelkov jamčijo naši psi

Oprsnica TrOP BACKBONE DC

50,00 

TrOP BACKBONE je vlečna oprsnica X oblike (x-back) in optimizirana posebej za pse z izrazito prsnico in/ali globokim prsnim košem.

To je modificirana različica originalne Backbone, ima spremenjen del med sprednjima nogama, kjer trakovi potekajo vzporedno in se ne križajo kot pri originalnem Backbone modelu. Ta vrsta oprsnice bolj ustreza psom z izrazito prsnico in/ali globokim prsnim košem. Modifikacija učinkoviteje objame prsni koš psov tega tipa in preprečuje, da bi oprsnica pri spremembah smeri zdrsnila na stran in tam ostala. Prav tako je ta model dobra rešitev za pse, ki imajo res veliko štrlečo prsnico – vzporedni trakovi ne pritiskajo nerodno na prsnico, temveč jo objemajo z obeh strani.

Zaradi ožje vratne odprtine O oblike Je Backbone oprsnica namenjena ožjim in daljšim psom (medtem ko je Trop Core namenjena močnejšim psom s širšim obsegom vratu). Oprsnica je izredno lahka. Povsod je podložena s plastjo kvalitetnega softshella. Podloga zagotavlja, da psa ne žuli in ne cufa dlake, ne vsebuje pa dodatnega predimenzioniranega polnila, ki bi oprsnico naredilo težko. Tako zasnovana oprsnica se na psa uleže najbolj naravno in nemoteče, dobrodošel stranski učinek vsega pa je, da se zelo hitro suši. Oprsnica je pralna in se jo z lahkoto vzdržuje. Refleksni šivi na gurtni zagotavljajo maksimalno odbojnost svetlobe in dobro razpoznavnost psa v temi. Na voljo v bogati petrol in magenta barvi. Lahko jo dopolnete tudi z BOND ovratnico in povodcem v istih barvah.

Prednosti Backbone oprsnice so:

  • narejena je lokalno, v Sloveniji EU, iz vrhunskih materialov,
  • je lahka, naravno udobna za psa, pralna in hitro sušeča,
  • ne obremenjuje kolkov in omogoča psu bolj naraven tek,
  • varnost v temi (svetlobni odbojniki po celi dolžini).

V kolikor oprsnice ni na zalogi vam jo izdelamo v cca 1 tednu.

TrOP izdelki so oblikovani in izdelani v Sloveniji.

VELIKOSTVratna odprtina
(cm)
Teža psa
(ocena služi le kot pomoč pri izbiri)
*oprsnica ne obstaja v manjših velikostih
M4520-25 kg
M/L4825-30 kg
L5130-35 kg
L/XL5435-40kg
XL5740-45kg
Go to Top