Imate vprašanja? Pokličite: 030 268 132

Brezplačna poštnina nad 35€

Urnik prilagodimo vašim potrebam

Za kakovost izdelkov jamčijo naši psi

Oprsnica TrOP BACKBONE

50,00 

TrOP BACKBONE je vlečna oprsnica X oblike (x-back), narejena po vzoru tradicionalnih oprsnic za vleko, kjer psu X na hrbtu nudi oporo pri odrivu, je pa skrajšana in optimizirana tako, da ne objame pasjih kolkov in pusti psu svobodno gibanje celega zadnjega dela.

Zaradi ožje vratne odprtine O oblike, je oprsnica namenjena ožjim in daljšim psom (medtem ko je Trop Core namenjena močnejšim psom s širšim obsegom vratu). Pod vratno izrezo se gurtni prekrižata spredaj na sapniku in zagotovita, da ima pes večjo površino v katero se lahko upre, vlečna sila pa se tako bolj optimalno prerazporedi, kar zagotavlja tudi mostič spodaj na prsnem košu, ki tvori trikotnik, da oprsnica lepo psa objame.

Trop Backbone oprsnica je izredno lahka. Povsod je podložena s plastjo kvalitetnega softshella. Podloga zagotavlja, da psa ne žuli in ne cufa dlake, ne vsebuje pa dodatnega predimenzioniranega polnila, ki bi oprsnico naredilo težko. Tako zasnovana oprsnica se na psa uleže najbolj naravno in nemoteče, dobrodošel stranski učinek vsega pa je, da se zelo hitro suši. Oprsnica je pralna in se jo z lahkoto vzdržuje. Refleksni šivi na gurtni zagotavljajo maksimalno odbojnost svetlobe in dobro razpoznavnost psa v temi. Na voljo v bogati petrol in magenta barvi. Lahko jo dopolnete tudi z BOND ovratnico in povodcem v istih barvah.

Prednosti Backbone oprsnice so:

  • narejena je lokalno, v Sloveniji EU, iz vrhunskih materialov,
  • je lahka, naravno udobna za psa, pralna in hitro sušeča,
  • ne obremenjuje kolkov in omogoča psu bolj naraven tek,
  • varnost v temi (svetlobni odbojniki po celi dolžini).

V kolikor oprsnice ni na zalogi vam jo izdelamo v cca 1 tednu.

TrOP izdelki so oblikovani in izdelani v Sloveniji.

VELIKOSTVratna odprtina
(cm)
Teža psa
(ocena služi le kot pomoč pri izbiri)
XS368-13 kg
S3913-16 kg
S/M4216-20 kg
M4520-25 kg
M/L4825-30 kg
L5130-35 kg
L/XL5435-40kg
XL5740-45kg

Title

Go to Top