Imate vprašanja? Pokličite: 030 268 132

Brezplačna poštnina nad 35€

Urnik prilagodimo vašim potrebam

Za kakovost izdelkov jamčijo naši psi

Oprsnica TrOP BASE

50,00 

TrOP BASE je krajša oprsnica. Oblikovana je za vlečne pse, ki jim daljše oprsnice ne ustrezajo saj kratka oblika omogoča boljšo kontrolo psa in ne obremenjuje kolkov. Je vsestranska, poleg vleke je uporabna za večino športno rekreativnih aktivnosti s psom.

Spodnji del je unikaten, gurtne tvorijo trikotnik, ki lepo objame prsni koš psa – s tem dosežemo, da se oprsnica lepše uleže in vlečna sila pravilno razporedi. Oprsnico lahko brez težav uporabljamo tudi za vsakodnevne sprehode, kjer nas bo s svojo funkcionalnostjo in kvaliteto enostavno navdušila. Dodatna zanka za pripenjanje na prsnem košu omogoča, da psa lahko po potrebi zapnemo tudi spredaj. Oprsnica je narejena iz visoko kvalitetnih materialov in sestavljena iz dveh gurten, kar pomeni, da je izredno močna, zaradi refleksnih šivov pa v temi odbija svetlobo in omogoča dobro vidljivost psa. Material, ki pride v stik s pasjo dlako je softshell, ki se hitro suši in ne uničuje dlake. Zapenja se iz obeh strani s sponko, ki ima dodatno varovalo na zaklep, kar preprečuje možnost, da bi se oprsnica odpela. Rinka za pripenjanje psa je podložena, tako da pri teku karabin ne udarja ob pasji hrbet.

Prednosti oprsnice BASE:

  • širok spekter uporabe
  • kvalitetni materiali (vzdržljiva in trajna)
  • varnost (odsevniki, sponke proti odpenjanju)
  • pripenjanje tudi spredaj na prsnem košu

Na voljo je v štirih barvah: RUMENA z modro, ORANŽNA z barvo limete, SIVA s črno ter MAGENTA s črno. Lahko se kombinira s povodcem HABIT, ki je na voljo v enakih barvah, nastavljivo ovratnico HABIT ali polzatezno ovratnico CHOICE.

Oprsnica je narejena v SLOVENIJI !!!

V kolikor oprsnice ni na zalogi vam jo izdelamo v cca. enem tednu.

TrOP izdelki so oblikovani in izdelani v Sloveniji.

VELIKOSTVratna odprtina
(cm)
Teža psa
(ocena služi le kot pomoč pri izbiri)
XS428-13 kg
S4513-18 kg
M4818-27 kg
L522527-35 kg
XL5635-40 kg
XXL6040-50 kg
Go to Top